Gør renoveringen af huset til et energirenoverings projekt

Gør renoveringen af huset til et energirenoverings projekt

 

Hvis du synes, at dit hus trænger til en renovering, så kan du med fordel indarbejde energibesparende tiltag i dit byggeprojektet. Du kan som regel nemt og hurtig få lån i din friværdi hos din kreditforening, så du kan foretage energivenlige renoveringer. Der er mange muligheder for at foretage energibesparende ændringer i huset, når det skal renoveres:

    • En isolering af ydervæggen er let at lave i forbindelse med renovering af facaden.
    • Hvis husets vinduer alligevel skal skiftes ud, vil det være optimalt at investere i termoruder.
    • Skal taget skiftes ud, vil en efterisolering være relevant, samt en god mulighed for at få solceller monteret i samme omgang.
    • Skal dit gulv skiftes, kunne du overveje efterisolering eller få lagt gulvvarme ind og eventuelt skifte husets varmeanlæg.

 

Med disse tiltag vil dit hus renoveres samtidig med, at du vil kunne mærke en betydelig besparelse på dine årlige energiudgifter.
Det er en god mulighed for at lave en samlet løsning med både energirenovering og optimering af din boligs stil. Du kan vælge at ordne hele huset i en omgang, men omvendt kan du kan tage renoveringen i flere etaper. Derved kan du tage et projekt af gangen, så hele renoveringen bliver mere overskuelig. Du kan tage vinduer, murer, tag og husets varmeanlæg i etaper, så du koncentrere dig om et projekt af gangen.

Du kan blive færdig med det ene projekt, inden du begynder på det nye projekt og samtidig selv bestemme hvor lang pause, der skal strække sig mellem hvert energirenoverings projekt. Hvordan du ønsker at tilrettelægge dit ombygning projekt er op til dig.