Lån til en ny energikilde i dit hjem

Lån til en ny energikilde i dit hjem

Vil du gerne gøre mere for at skåne miljøet i det daglige og samtidig spare penge på dit energiforbrug? Så er der en række forskellige tiltag, som du kan implementere i din bolig. Anskaffelsen af et solcelleanlæg eller en varmepumpe er ikke ligefrem gratis, men det ligger stadig på et niveau, som de fleste kan være med på.

Lån penge til en ny energikilde og husk på, at den udgift, som du har til anskaffelsen af eksempelvis et solcelleanlæg på dit tag, betaler sig hjem i det lange løb – og så belaster du miljøet betydeligt mindre, end du ellers ville have gjort.

Hvilke fordele er der ved en varmepumpe?

En varmepumpe er ikke bare en besparende måde at varme din bolig op på. Den giver også et godt indeklima, og den kan i nogle tilfælde både bruges til opvarmning og nedkøling. Du sparer med sikkerhed penge på din elregning med en varmepumpe i huset, og anlægget passer sig selv. Du skal hverken tænke på brændsel eller at huske at bestille olie. Og udover et servicetjek årligt er der ingen vedligeholdelse forbundet med en varmepumpe.

Der findes tre forskellige typer af varmepumper:

  • Luft til luft varmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe
  • Jord til vand varmepumpe

Lån 5000 kr. til energiforbedringer nemt og hurtigt – så behøver du ikke vente med at få installeret en varmepumpe i dit hjem.

Hvad skal et solcelleanlæg gøre godt for?

Solceller er en meget populær løsning inden for grøn energi – og installerer du et solcelleanlæg i din bolig, behøver du ikke bekymre dig om vedligehold. Det er der stort set intet af. Det er dog en god idé at gå dit anlæg efter i sømmene fra tid til anden, ligesom det også vil have godt af en omgang rengøring en sjælden gang.

De solceller, som du kan få installeret i dag, kommer i de fleste tilfælde med en garantiperiode på 25 år. Det er altså en langtidsholdbar løsning, som du kan have gavn af mange år frem i tiden. Det er en populær løsning, der er godt for miljøet – og også for husprisen. Et hus med solcelleanlæg stiger automatisk i værdi, da det er en attraktiv løsning for mange huskøbere.

Det er relativt dyrt at investere i solceller, og det er derfor vigtigt, at du tænker dig godt om. Der er en klar gevinst, hvis du formår at bruge den mængde energi, som dit anlæg producerer, og hvis du anskaffer dig et anlæg, der passer til dine behov.